Orgonite pyramid aquamarine and crystal 5×5 cm

590 

Orgonite pyramid aquamarine and crystal 5×5 cm

Orgonite has a positive and harmonizing effect on us and the environment in which it is found, it transforms negative energy, it affects our physical and psychological state, it has purifying and neutralizing abilities, therefore it is also used to purify and charge stones. The stones contained in the pyramid can help us with various problems depending on their focus and effects.

Obsahem pyramidy jsou kovové špony, organická pryskyřice, kameny akvamarín a křišťál.

Rozměry: 5x5x5 cm

Out of stock

Free delivery for purchases over 4500 CZK

    Ručně vyrobená orgonitová pyramida s přírodním kamenem akvamarín.

    Co je orgonit a jak funguje?
    Jde vlastně o léčebný předmět ve tvaru pyramidy, který vytvořili manželé Croftovi v roce 2000, jehož základem je směs anorganických kovových špon zalitých v organické pryskyřici, součástí jsou drahé kameny s různými vlastnostmi působení a léčení, které zároveň zvyšují schopnost sběru negativní energie.

    Orgonit generuje univerzální životní energii proudící vším, co existuje, naplňuje celý vesmír a nazývá se – orgon, známý také jako chi nebo prána. Do pyramidy přes organickou pryskyřici tedy vstupuje (je přitahována) negativní energie, je roztříštěna o kovové špony, které orgon naopak odpuzují, tím vzniká rychlý a chaotický pohyb energie a každým dalším odrazem orgonu od pryskyřice a špon se tato frekvence a zároveň čistota zvyšuje a přeměňuje se na vyváženou energii. Následně je uvolněna zpět do prostoru a prospívá našemu zdraví, protože pokud je v našem okolí energie v rovnováze, tělo a mysl na to pozitivně reaguje.

    Effects of pyramids
    Není jistě náhoda, když manželé Croftovi zvolili pro orgonitovou směs tvar pyramidy. Pyramidy obecně mají léčivou sílu odvádět a čistit negativní energie, pomáhat odblokovat a harmonizovat čakry a prostor a zároveň také silně zvyšují účinky jiných kamenů. Jsou vhodné k různým rituálům a meditacím. Vyzařují pozitivní energii, urychlují léčbu nemocí a hojení zranění, ruší vliv elektrosmogu, narušují patogenní zóny, čistí potraviny od škodlivých látek. Napomáhají odstraňovat depresi, stres a psychické vyčerpání.

    Use
    The pyramid can be applied directly to the chakras or to painful areas on your body where it will soothe and calm the pain, stimulating physical and mental energy. You can place it in the palm of your hand to focus, calm your mind and feel its effects. Place it in your apartment, bedroom, office or garden, anywhere it will have a positive effect. Thanks to the orgonite pyramid, it is also possible to cleanse and charge other stones that you use for healing.

    Aquamarine
    Šesterečný, průzračný až matný kámen modré až zelenomodré barvy. Akvamarín je kamenem radosti, klidu a štěstí. Urovnává spory především ve vztazích, podporuje uvážlivost a moudrost, odvahu a vyjadřování, bystří intelekt, vnímavost, duchovní uvědomění. Potlačuje stres a uklidňuje mysl, jeho průzračnost symbolizuje čistotu, propojení s vlastní duší.
    Astrologicky patří akvamarín Blížencům a Rybám. Váhy i Vodnáři ocení pozitivní vliv na intelekt a řečnické umění. Ve Feng Shui představuje energii vody, ticha, sílu klidu a očisty.
    Pozitivně působí na dýchací cesty – mírní kašel a astmatické stavy. Ovlivňuje funkci žláz, zmírňuje bolest zubů a dásní, problémy s játry a žaludkem Navozuje klidný spánek, uvolňuje napětí v šíji.

    Crystal
    Křišťál patří k nejrozšířenějším a zároveň nejuniverzálnějším léčivým minerálům a zesilovačům energie. Je kamenem světla, přináší do duše jasno a čistotu, napomáhá soustředění a získání klidu, při nespavosti, problémech se štítnou žlázou, zmírňuje bolesti, napětí, kožní problémy, záněty, popáleniny, nevolnost a bolesti hlavy. Zastavuje krvácení, detoxikuje, pozitivně působí na srdce a krevní oběh, plíce a zažívání. Je pomocníkem při léčení závislostí a psychických poruch, slabosti, žárlivosti, podporuje imunitu a duchovní rozvoj.

    The pyramid should not be exposed to direct sunlight.

    Weight1 kg
    Dimensions15 × 15 × 15 cm

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Only logged in customers who have purchased this product may write a review.